פיצה הוואי שונה יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 837 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שום, אננס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בבצק הפיצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח בגריל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: הוואי פיצה טבילה רוטב פיצה לחמניות, פאי פיצה הוואי, ו פיצה לברביקיו הוואי.
הוראות
1
הכניסו אבן פיצה או נייר אפייה הפוך לתנור; מחממים מראש ל -500 מעלות צלזיוס.דופקים את השום, הג ' ינג ' ר, שמן הקנולה וקורט מלח במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים 1 כפית ממשחת השום-ג ' ינג ' ר עם מחית העגבניות. מותחים את בצק הפיצה לסיבוב בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח. לשים על קליפת פיצה מאובקת קמח תירס או נייר אפייה הפוך; החלק על אבן הפיצה החמה או על תבנית האפייה ובשל 5 דקות. (אם אתה משתמש בקרום מוכן, דלג על שלב זה.) החלק את הקרום בחזרה לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' ר
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 תפוז, גרידה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
3
מורחים עם מחית העגבניות, ואז מעליהם את הגבינה, הפפרוני, האננס ופלפל הצ ' ילי. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, 8 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
(תערובת תבלינים קובנית)
רוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת 5 דקות, ואז מעליהם נענע וסרירצ ' ה.