פיצה יוונית
המתכון פיצה יוונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-37 דקות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצק לפיצה, גבינת פטה, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F. אבק תבנית אפייה כבדה עם קמח תירס. תניח בצד.
על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל את הבצק לתוך מלבן עבה 1/4 אינץ 'על 16 אינץ' ו 8 אינץ ' רחב.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה מוכן.
לציפוי: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד ארומטי. בקבוצות, מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול, כ 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את גבינת הפטה ונענע. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את פני השטח של הבצק בכל רחבי.
מורחים את תערובת תרד על גבי נקודה עם חמאה.
אופים עד הבצק הוא זהב ופריך, 15 עד 18 דקות.