פיצה מרושל המחץ
פיצה סלופי ג'וס היא מנה עיקרית אמריקאית. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 111 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם בזיליקום, גבינת מוצרלה חלקית, פפרוני הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרושל פיצה המחץ, פיצה מרושל המחץ, ו פיצה מרושל המחץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מסננים במידת הצורך. מערבבים פנימה את רוטב הפיצה, הפפרוני ועשבי התיבול. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
כף 2/3 כוס תערובת בקר על כל לחמניה; מפזרים גבינה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 1 דקה או עד הגבינה נמס. החלף צמרות.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, Zinfandel
סלופי ג ' ו עובד ממש טוב עם פינו נואר, מלבק וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון ורוטב עגבניות של סלופי ג ' ו. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.