פיצה סלסה עם קרום גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה סלסה עם קרום גבינה. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חלפיניו-טעם גבינה תהליך התפשטות, סלסה אל ' n chunky הישן, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו פיצה קרום גבינה, פיצה גבינה עם ציפוי כפול מכושפת, ו פיצה הוואי עשבי תיבול וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גריז גיליון עוגיות גדול.
מבשלים בשר במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים סלסה; להסיר מן החום.
מערבבים Bisquick, ממרח גבינה ומים חמים עד צורות בצק רכות. להפוך את הבצק על פני השטח מאובק עם ביסוויק; רול בביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 5 פעמים.
רול לתוך מעגל 14 אינץ'; מקום על גיליון עוגיות.
מורחים תערובת בקר על קרום כדי בתוך 2 אינץ ' של קצה.
מפזרים בצל. מקפלים קצה מעל תערובת בשר.
אופים 25 עד 28 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.