פיצה סלק צלוי (Pizza alla Barbabietola Arrostito)
מתכון קלוי סלק פיצה (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 40 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, שמן זית, בצק פיצה בסיסי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה נקניק (Pizzan alla Salsiccia), סלק קלוי ופיצת צ'דר לבנה, ו סלק קלוי ופיצת גבינת עיזים.
הוראות
השאר שורש 1 אינץ ' של גזע על סלק; לשפשף עם מברשת. לעטוף סלק בנייר כסף.
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד מכרז.
הסר מהתנור; מגניב. לקצץ את שורש סלק; לשפשף את העור.
חותכים סלק במחצית לרוחב; חצאים פרוסה דק.
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-50
מחממים פיצה אבן 30 דקות לפני אפיית פיצה.
בעדינות מברשת שמן על בצק פיצה בסיסי. מסדרים גבינה, פרוסות סלק ובצלצלים באופן שווה על פני הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ'. מחליקים בצק לפיצה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים ב 500 במשך 8 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מפזרים מלח, טפטוף עם דבש.