פיצה על מקל
Pizzan על מקל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך אורגנו, בצק פיצה, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Pizzan על מקל, Pizzan על מקל, ו ארבע-in-one פיצה עם dividers בצק מקל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את בצק הפיצה על משטח מקומח קלות לתוך מלבן 12 על 16 אינץ'.
חותכים לרבעים 6 על 8 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל רבע בחצי באלכסון כדי להפוך 8 משולשים.
מברישים כל משולש בצק ברוטב מרינרה, משאירים גבול של 1/2 אינץ ' מסביב; מפזרים מוצרלה ופרמזן (שומרים חלק מהרוטב והגבינה לציפוי).
מניחים כמה חתיכות פפרוני, זיתים ו / או פטריות על גבי הגבינה, ושומרים כמה חתיכות לציפוי. מקפלים מעט בשתי הפינות הרחוקות, ואז מגלגלים את הבצק מהצד הארוך, כמו בוריטו, עד המילוי סגור לחלוטין בצינור, לחיצה בעדינות לאטום.
בזהירות להכניס מקל ארטיק או שיפוד עץ למרכז של כל גליל פיצה ולסדר על דפי אפייה מוכנים.
מברישים את הלחמניות בשמן זית ועוד רוטב מרינרה; מפזרים פתיתי שום, אורגנו ופלפל אדום. לחץ על כל תוספת מילוי מרכיבים על הלחמניות.
מפזרים עם יותר מוצרלה ופרמזן.
אופים עד הזהב, כ -20 דקות.