קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פיצה על מקל

פיצה על מקל
Pizzan על מקל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך אורגנו, בצק פיצה, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Pizzan על מקל, Pizzan על מקל, ו ארבע-in-one פיצה עם dividers בצק מקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מרדדים את בצק הפיצה על משטח מקומח קלות לתוך מלבן 12 על 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
3
חותכים לרבעים 6 על 8 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל רבע בחצי באלכסון כדי להפוך 8 משולשים.
4
מברישים כל משולש בצק ברוטב מרינרה, משאירים גבול של 1/2 אינץ ' מסביב; מפזרים מוצרלה ופרמזן (שומרים חלק מהרוטב והגבינה לציפוי).
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
בצקבצק
רוטברוטב
5
מניחים כמה חתיכות פפרוני, זיתים ו / או פטריות על גבי הגבינה, ושומרים כמה חתיכות לציפוי. מקפלים מעט בשתי הפינות הרחוקות, ואז מגלגלים את הבצק מהצד הארוך, כמו בוריטו, עד המילוי סגור לחלוטין בצינור, לחיצה בעדינות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פפרוניפפרוני
גבינהגבינה
זיתיםזיתים
בצקבצק
גלולגלול
6
בזהירות להכניס מקל ארטיק או שיפוד עץ למרכז של כל גליל פיצה ולסדר על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
שיפודיםשיפודים
7
מברישים את הלחמניות בשמן זית ועוד רוטב מרינרה; מפזרים פתיתי שום, אורגנו ופלפל אדום. לחץ על כל תוספת מילוי מרכיבים על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
שוםשום
גלולגלול
8
מפזרים עם יותר מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
9
אופים עד הזהב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
צילום לוי בראון