פיצה פהיטה עוף גביני
עוף גבינה פהיטה פיצן הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. לבמנה עיקרית זו יש 447 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם בצל, קרום פיצה 2 אינץ 'אפוי מראש, גבינת מונטריי ג' ק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פיצה פאג'יטה צמחונית גבינה עם פלפלים ובצל, מרק פחיטה עוף איטי גבינה, ו פיצה עוף פאג'יטה.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את העוף, הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שמיצי העוף צלולים; מסננים.
מפזרים אבקת צ ' ילי ואבקת שום.
מניחים קרום על 12 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן. כף תערובת עוף על קרום. למעלה עם רוטב פיקנטה; מפזרים גבינה.
אופים בחום של 450 אטומים למשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפראיה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.