קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פיצה פירות ים

פיצה פירות ים
פיצה מאכלי ים מתכון יכול לספק את הכמיהה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 557 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, חמאה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. ציון זה מוצק. נסו פיצה פירות ים, פיצה פיתה מאכלי ים, ו קוקוס קארי - מרק פירות ים (ראסה פירות ים) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים בצק פיצה לפי הוראות החבילה. לחץ על 12 אינץ ' משומן קלות. פיצה פאן; לבנות קצוות מעט. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 5-6 דקות או עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, בסיר גדול, ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב ומרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה את מונטריי ג ' ק וגבינות שוויצריות עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש.
5
במחבת גדולה ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים צדפות; מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד שהם יציבים ואטומים. מערבבים פנימה את השרימפס, הסרטנים ו -3 כפות רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סרטןסרטן
7
מסירים מהאש.
8
מורחים את רוטב הגבינה שנותר על הקרום. למעלה עם תערובת פירות הים; מפזרים גבינת מוצרלה ופפריקה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
9
אופים 13-16 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
תן לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.