פיצול מרק אפונה עם טופו
פיצול מרק אפונה עם טופו עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר, מרק ירקות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק האפונה המפוצל של אמא, ו מרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והשום עד למכרז.
בסיר גדול, מערבבים את תערובת הבצל, תפוחי אדמה, גזר ואפונה מפוצלת.
יוצקים את מרק הירקות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 שעה.
בבלנדר או מעבד מזון, למזג את טופו ותרד עד שמנת, ומערבבים לתוך הסיר. מתבלים בבזיליקום, מלח ופלפל. המשך בישול 1 שעה. אם המרק הופך סמיך מדי, מוסיפים מים.