פיצות אישיות עם ברוקולי, גבינה ורוטב בשר
פיצה אישית עם ברוקולי, גבינה ורוטב בשר עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך רסק עגבניות, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצות סלט קישואים וארוגולה עם רוטב גבינה כרובית, בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב, ו פיצות בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל, שום ובשר בקר במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד בשר משחימים, ערבוב להתפורר.
מוסיפים רסק עגבניות, 1/4 כפית מלח, פלפל ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
אדים ברוקולי, מכוסה, 4 דקות או עד מכרז.
מניחים ברוקולי, 1/4 כפית מלח, ריקוטה, בזיליקום, פרמזן, ומיץ בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד ברוקולי קצוץ דק.
מורחים על תערובת ברוקולי 1/3 כוס על כל קרום פיצה, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם תערובת 1/3 כוס בשר.
מניחים פיצות על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד מחומם.