קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 48 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

קפוצ'ינו פאנה קוטה

קפוצ'ינו פאנה קוטה
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו כפיות אבקת ג'לטין, קינמון טחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה לערבב יחד את הג ' לטין ו 3 כפות של מים קרים ולהניח בצד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר בינוני לשלב את החלב, 2 1/4 כוסות שמנת כבדה, סוכר ומלח. שים על חום בינוני וחום עד ממש לפני שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך, אבקת אספרסו מיידית, תרמיל שעועית וניל וזרעים. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שעועית ונילשעועית וניל
ג ' לטיןג ' לטין
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מסדרים 10 כוסות אספרסו או 10 (4-אונקיה) ramekins על תבנית אפייה. מערבבים את תערובת הקרם כדי לצייד את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
הסר תרמיל שעועית וניל מן הקרם באופן שווה לחלק את התערובת בין כוסות האספרסו. מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים למשך 5 שעות או לילה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
אספרסואספרסו
קרםקרם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
בקערה קרה גדולה, לשלב את הנותרים 3/4 כוס שמנת כבדה ואבקת סוכר. שוט עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
הסר את קוטה פאנה מהמקרר העליון כל כוס עם כף גדושה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
8
מפזרים קינמון טחון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.