זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו כפיות אבקת ג'לטין, קינמון טחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה לערבב יחד את הג ' לטין ו 3 כפות של מים קרים ולהניח בצד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בסיר בינוני לשלב את החלב, 2 1/4 כוסות שמנת כבדה, סוכר ומלח. שים על חום בינוני וחום עד ממש לפני שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך, אבקת אספרסו מיידית, תרמיל שעועית וניל וזרעים. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
שעועית וניל
ג ' לטין
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מסדרים 10 כוסות אספרסו או 10 (4-אונקיה) ramekins על תבנית אפייה. מערבבים את תערובת הקרם כדי לצייד את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו
קרם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
הסר תרמיל שעועית וניל מן הקרם באופן שווה לחלק את התערובת בין כוסות האספרסו. מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים למשך 5 שעות או לילה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
אספרסו
קרם
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
בקערה קרה גדולה, לשלב את הנותרים 3/4 כוס שמנת כבדה ואבקת סוכר. שוט עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
7
הסר את קוטה פאנה מהמקרר העליון כל כוס עם כף גדושה של קצפת.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.