פיצות אישיות עם בשר כפול
פיצות אישיות עם בשר כפול יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. אם יש לך בשר טחון, פיצה קלאסית קרום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פיצות אישיות, פיצות אישיות קפואות, ו פיצות עוף אישיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. קל לרסס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול. לפרוש בצק על משטח עבודה.
חותכים בצק ל 4 חתיכות שוות; מניחים על גיליון עוגיות. לחץ על כל פיסת בצק כדי ליצור מלבן 6x5 אינץ'. עם אצבעות, ליצור שפה קלה על קצה של כל מלבן בצק.
מורחים על 2 כפות רוטב פיצה רק לשוליים של כל קרום; מפזרים אורגנו. למעלה עם פפרוני, בשר וגבינות.
אופים 8 עד 10 דקות עד גבינה במרכז נמס.