פיצות מקסיקניות
אם יש לך בצל ירוק, שעועית מטוגנת, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פיצות מקסיקניות, פיצות מקסיקניות קטנות, ו פיצות מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. במחבת 10 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני עד חם. קוק טורטיות (מתוך ערכת ארוחת ערב), אחד בכל פעם, בשמן על 20 שניות או עד חום זהוב; להפוך ולבשל 10 שניות יותר.
באותו מחבת, לבשל בשר בקר, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים בתמהיל תיבול (מתוך ערכת ארוחת ערב) ומים; חום עד חם.
מורחים 2 כפות שעועית מטוגנת על כל טורטייה. למעלה עם 2 כפות בשר בקר ו 1 כף רוטב חווה (מתוך ערכת ארוחת ערב).
מפזרים כל אחד עם 1/2 כוס גבינה; מקשטים עם זיתים ובצל. על מצעי עוגיות ungreased, במקום פיצות.
אופים 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת.