פיצת אגס ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אגס Prosciutto Pizzan. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קורטוב של פלפל, שמן זית, oso, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פיצת אגס ופרושוטו, גבינת עיזים, פרושוטו ופיצת אגס, ו פיצת דבש עם אגס-סלט פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה. למעלה באופן שווה עם תערובת בצל; מפזרים גבינה. למעלה באופן שווה עם אגס פרושוטו.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד גבינה נמסה.
מניחים ארוגולה בקערה בינונית.
לטפטף חומץ על ירקות; לזרוק בעדינות למעיל. פיצה למעלה באופן שווה עם תערובת ארוגולה.