פיצת בורבון עוף בגריל
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת מוצרלה, פיצה קלאסית קרום, בורבון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פיצת בורבון עוף בגריל, עוף בורבון בגריל, ו עוף בגריל מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר קטן, מערבבים יחד רוטב ברביקיו, ויסקי, צ 'יפוטלה צ' ילה ושום.
חום לרתיחה; להסיר מחום. שמור 5 כפות רוטב בקערה קטנה; להפריש.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. מכסים גריל; לבשל 15 עד 20 דקות, מפנה פעם אחת צחצוח לעתים קרובות עם רוטב שנותר, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
הסר עוף לצלחת; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. בקערה בינונית, מערבבים עוף קצוץ עם 2 כפות של רוטב ברביקיו שמורות. השליכו את כל שאר הרוטב המשמש לצחצוח.
תנור חום ל 425°f. ספריי 15x10 אינץ ' גיליון עוגיות עם ספריי בישול. בצק פתוח על גיליון עוגיות; החל מהמרכז, לחץ על הבצק לקצה המחבת.
מברשת קרום עם הנותרים 3 כפות שמורות רוטב ברביקיו.
מפזרים 1/4 כוס הגבינה; למעלה עם עוף, פלפל, בצל, בייקון הנותרים 1 3/4 כוסות גבינה.
אופים 15 עד 18 דקות או עד הקצוות הם השחמה גבינה מותכת.