פיצת חבטה שלא נענתה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. אם יש לך מלח, עלי בזיליקום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו הזדמנות שהוחמצה, Pitch ו Putt פלפל שרימפס, ו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בקערה של מערבל עומד לשלב את 1 1 1/4 כוסות מים חמים, סוכר ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת במשך 5 דקות עד השמרים מתחילים לפרוח. המים יקבלו קצף מבעבע כאשר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מוסיפים את 3 3/4 כוסות קמח, מלח, ו 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מערבבים במערבל עומד עם וו בצק במהירות בינונית עד שהבצק חלק, רך ונמתח, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר את הקערה מן המיקסר ולכסות אותו עם מגבת לחה או לעטוף פלסטיק. לשים במקום חם עד הבצק הוכפל בנפח, על 1 1/2 שעות. אגרוף הבצק למטה ולהסיר אותו מהקערה. מחלקים את הבצק ל 2 מנות שוות להתגלגל לתוך כדורים. לשים על קרש חיתוך משוריין, אבק את הבצק עם קמח לכסות עם מגבת מטבח או לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
אגרוף
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בואו לשבת במקום חם לעוד 1 1/2 שעות.
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף את השום, פתיתי פלפל אדום ואורגנו ו לטגן עוד 2 דקות. מערבבים את העגבניות המרוסקות ובזיליקום. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
הסר מהחום ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר לפני התפשטות על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני לבשל pancetta עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
באותו מחבת את pancetta מבושל להוסיף את הבצל ולהפוך את החום בינוני נמוך. מבשלים את הבצל עד חום זהוב וקרמל מוודא לערבב אי פעם כמה דקות במשך כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר את הבצל לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
* ראה הוראות להלן של הגדרת גריל או תנור לבשל פיצה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
על משטח עבודה משוריין, לרדד 1 חתיכת בצק לסיבוב 12 אינץ'. מכסים משוט פיצה או את החלק האחורי של מחבת גיליון עם 2 כפות של קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
שים את הבצק על המשוט. קמח התירס ישמש כמסבים כדוריים קטנים ויעזור לבצק להחליק מהמשוט.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מברשת את הבצק עם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מורחים חצי מהרוטב באופן שווה על הבצק ומשאירים רווח של 1 אינץ ' בין קצה הרוטב לקצה בצק הפיצה. למעלה עם חצי מהגבינה ועם חצי מכל התוספות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
בזהירות להחליק את הפיצה של המשוט או מחבת גיליון על אבן הפיצה החמה. לכסות ולתת לבשל עד הקרום הוא חום וגבינה מותכת תוססת, על 10 דקות. חזור עם בצק ותוספות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)