קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצת סנרייז

פיצת סנרייז
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל, פלפל, נקניק חזיר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דול סנרייז פיצה, טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa), ו ביסקוויט זריחה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים שומן ומוסיפים ביצים. מבשלים ביצים ונקניקיות יחד עד ביצים נקבעות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ביצהביצה
4
מניחים קרום פיצה על מחבת פיצה או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת פיצהמחבת פיצה
5
מורחים את הקרום עם גבינת ריקוטה ומשאירים את הקצה החיצוני של הקרום חשוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קרוםקרום
6
מורחים את תערובת ביצה ונקניקיות על גבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
נקניקנקניק
מורחיםמורחים
ביצהביצה
7
מפזרים בצל, עגבניות, פלפל אדום ופלפל ירוק. למעלה עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
מוצרלהמוצרלה
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד גבינה וקצוות של הקרום הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.