פירה אפוי עם גבינת פרמזן ופירורי לחם
המתכון אפוי פירה עם גבינת פרמזן ופירורי לחם יכול להתבצע בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 434 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פרמזן, חמאה, תפוחי אדמה אדומים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פירה לפת ותפוחי אדמה עם פירורי לחם חזרת, פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' עם 1 כף חמאה ומניחים בצד.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים מאוד, כ -15 דקות.
מסננים; מחזירים את תפוחי האדמה לאותו סיר ומועכים היטב.
מערבבים פנימה את החלב והחמאה המומסת.
מערבבים פנימה את המוצרלה ו -3 / 4 כוס הפרמזן. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים את פירורי הלחם ואת יתרת 1/4 כוס הפרמזן בקערה קטנה לתערובת.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה. מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 6 שעות מראש; לכסות ולצנן.
אופים, ללא כיסוי, עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.