פירה תפוחי אדמה של אדמס
פירה תפוחי אדמה של אדמס עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 392 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, שיני שום, פלפל טרי טרי, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה די טוב. עוגת תפוחים במחוז אדמס , פירה תפוחי אדמה וחזיר צלוי לאורך כל היום, צ'אטני תפוחים חריף, פירה הדרים בטטה, מנגולד מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים ב-1 אינץ' במים קרים. מביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה, מוסיפים מלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 דקות.
בינתיים יוצרים צורת סירה מנייר אלומיניום ומוסיפים את שיני השום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומזלפים שמן. אוטמים את נייר הכסף וצולים עד שהשום מתקרמל יפה, כ-30 דקות.
מחממים את החצי-חצי בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא חם.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר. החום מהסיר ימשיך לייבש את תפוחי האדמה.
מוסיפים את החצי-חצי, החמאה והשום הקלוי ומועכים. מקפלים פנימה את התפוחים ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.