פירורי שוקולד-תות
שוקולד-תות קרמבל יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 478 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מילוי של פאי תות, גלידת ונילן, אם יש לכם עוגת בטי דוויל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תות קרמבל, עוגת תות קרמבל, ו תות קרמבל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). במחבת ungreased 13x9 אינץ', לשפוך מילוי עוגה ותותים; מערבבים בעדינות לערבב.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר, על 1 עד 2 דקות. להתפורר מעל תערובת פירות.
אופים 40 עד 45 דקות או עד מבעבע בקצוות העליון מוגדר. מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים חם עם גלידה. החנות מכוסה באופן רופף.