מאכלי ים לזניאן אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ברוקולי, בצל, מלח ופלפל, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. נסו מאכלי ים אלפרדו, פירות ים פטוצ'יני אלפרדו, ו קדירת פירות ים אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו סרטנים ושרימפס; מניחים בצד. בקערה אחרת שלבו את גבינת הריקוטה, הביצים והתיבול האיטלקי לתערובת אחידה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
לפי עוגה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סרטן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה חלב וחלב מאודים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל עד שהגבינה נמסה.