פירות ים לימון עם פסטה
פירות ים לימון עם פסטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם צדפות, סקווש קיץ, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה מאכלי ים עם לימון, פסטה פירות ים עם רוטב עשבי תיבול לימון-זעפרן, ו פסטה מאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס. (אם השרימפס קפוא, לא להפשיר; לקלף במים קרים.) לעשות חתך רדוד לאורך הגב של כל שרימפס; לשטוף את הווריד.
מערבבים שרימפס, צדפות, קישואים, סקווש צהוב ופלפל בל ב 3 ליטר תבשיל מיקרוגל. מכסים בחוזקה ומיקרוגל על גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב כל 3 דקות, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
ניקוז; תן לעמוד מכוסה 5 דקות.
מערבבים מרק, מיץ לימון, עמילן תירס, שמיר עשב ומלח בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות עד חלקה. מיקרוגל נחשף על 3 עד 4 דקות גבוהה, ערבוב כל דקה, עד התערובת מתעבה רותחים. מערבבים לתוך תערובת פירות ים.
מגישים תערובת פירות ים על פסטה.
מקשטים עם עשב שמיר טרי נוסף אם תרצה בכך.