פירות יער ובועות
המתכון פירות יער ובועות יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 3 שעות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אוכמניות, פרוסקו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו מלון בועות, בועות פיצה מתפרקות, ו פירות יער חיטה לימון עם כרוב ניצנים קלויים (+כל מה שאי פעם רצית לדעת על גרגרי חיטה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כוס פרוסקו קר בקערה גדולה.
מערבבים יחד סוכר ונותר 2 כוסות פרוסקו בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן; להרתיח, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים פרוסקו חם לתערובת ג 'לטין ומערבבים עד שג' לטין מתמוסס. צמרמורת עד עקביות של חלבונים ביצה ללא הפסד (כ 40 דקות).
מניחים פטל אוכמניות בתבנית ג ' לטין 6 כוסות. מערבבים סודה קרה לתוך תערובת ג ' לטין צונן עד מעורבב.
יוצקים פירות בעובש. צ ' יל עד סט (כ 2 שעות).
במידת הצורך, להפעיל סכין קטנה סביב קצה עובש לשבור חותם. לטבול בתחתית עובש במי ברז חמים במשך כ -15 שניות. Unmold על צלחת הגשה.