קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

פיתולי גבינה קמח תירס

פיתולי גבינה קמח תירס
פיתולי גבינה קמח תירס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אם יש לך גבינת asiago, חלבונים ביצה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: פיתולי גבינה, שלוש גבינות פיתולים, ו פיתולי גבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים מים וחלבוני ביצה בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים קמח תירס, גבינות ופפריקה בקערה רדודה. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
פרוש בצק לחם, מפריד לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מקל לחםבצק מקל לחם
5
גלגל כל חתיכה לרצועה באורך 7 אינץ'. לטבול 2 רצועות בתערובת לבן ביצה, ולדלות בתערובת קמח תירס. טוויסט רצועות יחד, צובט מסתיים לאטום; מקום על תבנית אפייה. חזור על ההליך עם רצועות הבצק שנותרו, תערובת ביצה לבן, תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®