קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פיתות סינטה לבביות

פיתות סינטה לבביות
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 365 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.54 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פיתות, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו צ'ילי סינטה לבבי, טקס-מקס פיתות, ו ארוחת בוקר פיתות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים בקר בקבוצות ב -2 כפיות שמן על אש בינונית עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו רצועות פלפל ובצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים רוטב בקר וסטייק; מחממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מעל כל פיתה בתערובת בקר; מפזרים גבינה. מקפלים מעל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. ניקל & ניקל האריס כרם מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בוהקים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול משתלבים יחד כדי להרעיל את האף כשמרלו כרם האריס 2016 מרחף מהכוס. על החיך, כניסה עסיסית ופירותית נתמכת על ידי טאנינים לעיסים וחומציות מאזנת, ויוצרת שכבות שופעות המצפות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.