פיתות שרימפס מנגו
מתכון זה מ טעם הבית דורש עלי חסה של בוסטון, שרימפס, שורש ג'ינג'ר ומיץ ליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פשוט שמש-טעים פסטו מנגו פיתות, שרימפס-סלט פיתות, ו פיתות שרימפס וקייל.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הצ 'אטני, מיץ הליים, הג' ינג ' ר והקארי.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את השרימפס. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 15 דקות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו שרימפס על ארבעה שיפודי עץ ממתכת או ספוגים. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל.
גריל שרימפס, מכוסה, על אש בינונית או צולה 4 אינץ'. מן החום במשך 6-8 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד, הופך לעתים קרובות.
ממלאים חצאי פיתה בחסה, עגבנייה ושרימפס; כף תערובת צ ' אטני שמורה על מילוי.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.