פלטת פלפל וסלמון צלויים
פלטת פלפל וסלמון צלוי היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפלים, אנשובי במרינדה, סלמון, בזיליקום לארוז. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: מגש סלמון מעושן, מגש סלמון מצופה, ו מגש סלמון קלוי ניסואז.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
לשפשף את הפלפלים עם קצת שמן, ואז מקום, צד העור למעלה, בתוך פח צלייה גדול. צלי במשך 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הסלמון לפח, צד העור למטה. לפזר על צנוברים ולחזור לתנור במשך 10 דקות יותר.
בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה בעורם במשך 8-10 דקות עד רך, ולאחר מכן עבה פרוסה או חצי.
מערבבים את השמן והחומץ בקערה גדולה ומוסיפים את האנשובי והצלפים. כאשר הפלפלים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את העורות מאוד עבה לחתוך את הבשר. לזרוק לתוך תערובת שמן עם בזיליקום ותפוחי אדמה, הוספת כל מיץ מן הפלפלים, ואז ערימה על מגש גדול עם הרקטה. פתית את הסלמון על גבי חתיכות עבות לפזר עם צנוברים.
מגישים עם לחם פריך כדי לנגב את המיצים.