קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פלטת פלפל וסלמון צלויים

פלטת פלפל וסלמון צלויים
פלטת פלפל וסלמון צלוי היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפלים, אנשובי במרינדה, סלמון, בזיליקום לארוז. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: מגש סלמון מעושן, מגש סלמון מצופה, ו מגש סלמון קלוי ניסואז.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף את הפלפלים עם קצת שמן, ואז מקום, צד העור למעלה, בתוך פח צלייה גדול. צלי במשך 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הסלמון לפח, צד העור למטה. לפזר על צנוברים ולחזור לתנור במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה בעורם במשך 8-10 דקות עד רך, ולאחר מכן עבה פרוסה או חצי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מערבבים את השמן והחומץ בקערה גדולה ומוסיפים את האנשובי והצלפים. כאשר הפלפלים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את העורות מאוד עבה לחתוך את הבשר. לזרוק לתוך תערובת שמן עם בזיליקום ותפוחי אדמה, הוספת כל מיץ מן הפלפלים, ואז ערימה על מגש גדול עם הרקטה. פתית את הסלמון על גבי חתיכות עבות לפזר עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מגישים עם לחם פריך כדי לנגב את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו