פלפל שחור לאוואש
פלפל שחור Lavash יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך ביצה, קמח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), מרק עדשים שחור עם פלפל שחור וזרעי כמון, ו שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה.
הוראות
לטאטא יחד ביצה ומים עד בשילוב שווה; להפריש.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים את המתלה באמצע.
מערבבים קמח, חמאה, מלח וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים דומים קמח תירס, על 2 דקות.
להוסיף תערובת ביצה ומערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד רק incorporated. מחלקים לשלושה חלקים, יוצרים דיסקים שטוחים, מכסים כל אחד בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות.
מניחים חתיכת בצק אחת על משטח מקומח קלות, תוך שימוש בפין מתגלגל משוריין, מגלגלים בצק לתוך גיליון דק נייר (בעובי של 1/16 אינץ'), קרוב לממדים של גיליון האפייה שלך.
מניחים בצק על תבנית אפייה ungreased ומפזרים 3/4 כפית פלפל. הקש פלפל לתוך lavash ואופים עד חום זהוב פריך, על 18 דקות. בינתיים, להכין את הבצק שנותר. לאחר אפוי, להעביר מתלה חוט להתקרר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.