פלפלים ממולאים לתינוקות
גשו לסופר וקנו פרמג'יאנו-רג' יאנו, מים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים לתינוקות, פלפלים ממולאים לתינוקות, ו גבינה & פרושוטו ממולא בייבי פלפלים.
הוראות
מבשלים בצל ואנשובי בשמן במחבת כבדה על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל זהוב, על 8 דקות. (אנשובי יתמוסס.)
מעבירים לקערה ומערבבים פירורי לחם, גבינות, צלפים, ביצים ופטרוזיליה עד לשלב היטב.
חותכים צמרות מפלפלים תינוק (לשמור גבעולים על צמרות) ושמורה.
חותכים פרוסה דקה מאוד מתחתית של כל פלפל כך שהוא יכול לעמוד זקוף (אל תדאג אם אתה עושה חור בתחתית). לגרוף החוצה ולהשליך זרעים, ולאחר מכן לחלק מילוי בין פלפלים. מכסים עם צמרות שמורות ומסדרים פלפלים זקופים בתבנית אפייה משומנת.
מוסיפים מים לצלחת ופלפלי רסס בשמן.
אופים, חשוף, באמצע התנור עד הפלפלים מכרזים ומילוי הוא נפוח, 50 עד 60 דקות.
* זמין בשווקים לייצר מיוחדים כמו גן עדן (212-255-4200), הזמנות דואר התקבלו.
* פלפלים יכולים להיות ממולאים 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה. * אם משתמשים בפלפלים רגילים קטנים במקום אלה התינוק, חצי לאורכו דרך גזע, להסיר זרעים וצלעות, ולמלא.