פן Rigate עם ירקות מעורבים וצנוברים
אם יש לכם פלפל, מלח, צפידת פנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנה עם נקניק, צ'ארד וצנוברים, ירקות שום עם צנוברים וביצה, ו פילאף מעורב דגנים עם חמוציות וצנוברים.
הוראות
לבשל פנה במים מלוחים רותחים בסיר כבד 5-6 ליטר עד אל דנטה או על פי הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מערבבים חמאה, שמן וצנוברים בסיר מנוקה ומיובש ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד האגוזים הם זהובים חיוורים, על 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 1 דקה. מערבבים בירקות ומבשלים, ערבוב, עד שהם נובלים, על 3 דקות.
מוסיפים פנה, מלח ופלפל וזורקים למעיל. מערבבים גבינה ומגישים מיד עם גבינה נוספת בצד.
כדי להפחית את הזמן מתחילתו ועד סופו, לבשל את האגוזים, שום, וירקות בסיר נפרד בזמן שאתה להרתיח את הפסטה.