פנה אפוי גביני עם כרובית וcrème Fraîche
פנה אפוי גביני עם כרובית ו Fraîche קרם דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינה, קרם פרש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו פנה אפוי גביני עם כרובית וcrème Fraîche, גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרם פרש, ו דבש, חרדל ועוף אפוי crème fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל כרובית בסיר גדול של boilingsalted מים עד פריך במכרז, about5 דקות. באמצעות מסננת גדולה, transfercauliflower לקערה.
מוסיפים עגבניות לסיר; מבשלים 1 דקה.
להסיר מן המים; עגבניות קוביות peeland. מלאי סיר מים.
ממיסים 2 כפות חמאה גדולותקילט מעל חום בינוני גבוה.
Addcauliflower; sauté עד לתחילהלהתחיל, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ובצל ירוק. מבשלים 1 דקות כדי blendflavors.
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל צרוד.
ממיסים 2 כפות חמאה גדולותאוקפן מעל חום בינוני-נמוך.
Addflour ומערבבים 2 דקות. בהדרגה שמנת whiskin. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, מטאטא מדי פעם, כ 4 דקות.
להוסיף 2 כוסות גבינת Comté; להקציף ללא מלט ורוטב הוא חלק.
להקציף in1 / 2 כוס פרמזן, ואז קרם fraîche andmustard. מתבלים במלח ופלפל.
להחזיר סיר שמור של מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד רך אבל עדייןלאשר לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים; להחזיר פסטה לאותו סיר. מערבבים ברוטב כרובית.
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.כפית במחצית תערובת פסטה; sprinklewith 1/2 כוס גבינת Comté. העליון עםתערובת פסטה מכתים ו 1/2 כוס Comtécheese. ממיסים הנותרים 1 כף חמאה מחבת קטנה.
להוסיף פירורי לחם ו tossto מעיל.
הסר מהחום; לערבב 1/4 כוס פרמזן.
מפזרים פירורים מעל pasta.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
אופים pastauncovered עד מחומם through andbbling, כ -35 דקות.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מלכות.