עוגת תותים עם רוטב אניס כוכב יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו רוטב אוכמניות כוכב אניס, רוטב חמוציות עם כוכב אניס, ו רוטב חמוציות עם כוכב אניס & יציאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות בשורה התחתונה עם נייר קלף; חמאה נייר קלף. מעיל את המחבתות עם קמח, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
להמס את השוקולד הלבן בסיר קטן להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם 1 1/4 כוסות של הסוכר עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
סודה לשתייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת רוטב
מקציף
קערה
סיר
4
מוסיפים את הוניל, ואז מכים את החלמונים, 1 בכל פעם. מקציפים את השוקולד הלבן המומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
חלמון ביצה
וניל
5
מוסיף את החומרים יבשים ב 2 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
6
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח ב 1/4 כוס הסוכר עד הלבנים הם מבריק ומוצק. מערבבים שליש החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה, ואז לקפל את השאר עד לא פסים לבנים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך מחבתות מוכן להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
אופים במשך כ 35 דקות, או עד קפיץ וזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך אותם על מתלה חוט להתקרר. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מתלה תיל
סכין
9
בקערה אחרת, לנצח את קרם ו frache crme עם הנותרים 1 כף סוכר עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה וממרחים עם מחצית הקצפת. למעלה עם חצי מהתותים ושכבת העוגה השנייה. כפית את הקצפת שנותרה על העוגה, מערבולת אותו באופן דקורטיבי. למעלה עם התותים הנותרים.