פנה ונקניק מעושן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פנה ונקניק מעושן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 650 קלוריות. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק סלרי, בצל צ'דר מטוגן צרפתי, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-207 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. פנה ונקניק מעושן, פנה ונקניק מעושן, ו נקניק מעושן עם פנה וירקות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, נקניק חום על אש בינונית למשך 5 דקות; מסננים. בקערה גדולה שלבו חלב ומרק. מערבבים פנימה 1/2 כוס בצל, 1/2 כוס גבינת מוצרלה, 1/2 כוס גבינת צ ' דר ונקניק.
מסננים פסטה; מערבבים לתערובת נקניקיות.
מעבירים ל-3 קו-טי משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 375 כוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע.
מפזרים בצל וגבינות שנותרו.
אופים, לא מכוסים, 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.