ניוקי ירקות קלויים עם תרד-עשב פסטו
ניוקי ירקות קלויים עם פסטו תרד עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך תרד תינוק, גבינת פרמזן טרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ניוקי ירקות קלויים עם תרד-עשב פסטו, ניוקי ירקות קלויים עם הפחתת בלסמי, ו לינגוויני עם תרד-עשב פסטו.
הוראות
חותכים סקווש לחתיכות 1 אינץ'.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להסיר זרעים. מערבבים יחד סקווש, פלפלים, שמן, מלח ופלפל טחון. מסדרים ירקות בשכבה אחת על מחבת ג ' לי, ואופים 15 דקות. מערבבים ואופים 5 דקות או עד רך וזהב.
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה בתנור הולנדי; ניקוז. חזור לתנור הולנדי.
מוסיפים פסטו תרד-עשב לניוקי, וזורקים למעיל.
מוסיפים תערובת סקווש ותרד, וזורקים בעדינות לשלב.
* ניתן להחליף פגזי פסטה בגודל בינוני.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון