פנה עם נקניק וברוקולי רב
. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם ברוקולי רב, גבינת פרמזן, מי פסטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו פנה עם נקניק וברוקולי רב, פנה עם נקניק, שום וברוקולי ראבה, ו נקניק עוף וברוקולי רבה פנה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, שומר 1/2 כוס המים.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את חתיכות נקניק, שום, פתיתי פלפל אדום במחבת החמה עד הנקניק הוא כבר לא ורוד בצד החיצוני, על 4 דקות. מערבבים את rabe ברוקולי 2 כפות גבינת פרמזן.
יוצקים את שמורות 1/2 כוס מים רותחים פסטה. מכסים ומבשלים עד שהנקניקיות כבר לא ורודות במרכז ואספסוף הברוקולי רך, 5 עד 7 דקות.
מערבבים את הפסטה המבושלת, ברוקולי ראבה, ו 1/4 כוס פרמזן יחד עד מעורב באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל כדי לשרת.