קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

פנה עם נקניק וברוקולי רב

פנה עם נקניק וברוקולי רב
. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם ברוקולי רב, גבינת פרמזן, מי פסטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו פנה עם נקניק וברוקולי רב, פנה עם נקניק, שום וברוקולי ראבה, ו נקניק עוף וברוקולי רבה פנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פנה!פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, שומר 1/2 כוס המים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את חתיכות נקניק, שום, פתיתי פלפל אדום במחבת החמה עד הנקניק הוא כבר לא ורוד בצד החיצוני, על 4 דקות. מערבבים את rabe ברוקולי 2 כפות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את שמורות 1/2 כוס מים רותחים פסטה. מכסים ומבשלים עד שהנקניקיות כבר לא ורודות במרכז ואספסוף הברוקולי רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מערבבים את הפסטה המבושלת, ברוקולי ראבה, ו 1/4 כוס פרמזן יחד עד מעורב באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת