פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון
פנה של סוביר סראן עם עגבניות מוגזות ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוזמרין, פרמז'יאנו-רג' יאנו גבינה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה, המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, ו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים 1 כף של המלח והפסטה, ומבשלים לפי הוראות החבילה עד שהפסטה היא אל דנטה.
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית והפלפל במחבת גדולה על אש בינונית עד שהפלפל ריחני, כ-30 שניות. מערבבים רוזמרין, טימין, בזיליקום, ולאחר מכן להוסיף את הבייקון, בישול זה עד שהוא מתחיל לעבד קצת שומן, על 1 דקה. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל לרכך, כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הנותרים 1 כפית מלח ומבשלים עד הבצל wilts והבייקון לוקח על קצת צבע סביב הקצוות, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להצטמק ולהתכווץ( אך אינן רכות), 3 עד 5 דקות. מערבבים את הפסטה ומחלקים בין קערות.
מגישים עם הרבה גבינת פרמזן מגוררת טרי-רג ' יאנו.