קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון

פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון
פנה של סוביר סראן עם עגבניות מוגזות ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוזמרין, פרמז'יאנו-רג' יאנו גבינה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה, המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, ו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 1 כף של המלח והפסטה, ומבשלים לפי הוראות החבילה עד שהפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית והפלפל במחבת גדולה על אש בינונית עד שהפלפל ריחני, כ-30 שניות. מערבבים רוזמרין, טימין, בזיליקום, ולאחר מכן להוסיף את הבייקון, בישול זה עד שהוא מתחיל לעבד קצת שומן, על 1 דקה. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל לרכך, כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הנותרים 1 כפית מלח ומבשלים עד הבצל wilts והבייקון לוקח על קצת צבע סביב הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להצטמק ולהתכווץ( אך אינן רכות), 3 עד 5 דקות. מערבבים את הפסטה ומחלקים בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים עם הרבה גבינת פרמזן מגוררת טרי-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל