פנקטה, מיזונה, כריכי עגבניות עם שום ירוק איולי
מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . אם יש לכם ארוגולה, לחם ביצים, מלח גס וכשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלאט-פנצ'טה, חסה, אבוקדו ועגבניה עם איולי רומנו, אנשובי, בזיליקום, כריכי עגבניות עם איולי, ו שום ירוק איולי.
הוראות
עבור איולי: תערובת שמן זית, שום, ו 1/4 כפית פלר דה sel במעבד עד שום הוא טחון.
להוסיף 2 כפות מיונז להתמזג היטב.
מעבירים לקערה קטנה; להקציף מיונז הנותרים ומיץ לימון.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
עבור כריכים: מחממים תנור ל 232°. מסדרים פרוסות pancetta בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה גדולים rimmed.
אופים עד קריספ, כ -10 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מניחים טוסט על משטח עבודה.
מורחים עם איולי. מחלקים mizuna בין 6 פרוסות טוסט; העליון עם עגבניות, ואז pancetta, חלוקת שווה. למעלה עם הנותרים 6 פרוסות טוסט, איולי בצד למטה.
חותכים כל כריך לשניים ומגישים.