פנקייק גרמני אני
המתכון פנקייק גרמני אני מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. . נסו פנקייק גרמני, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, להכין בלילת פנקייק על ידי מיזוג קמח, 2 ביצים, 1/4 מלח כפית וחלב כוס 1.
מחממים מחבת משומנת קלות או מחבת בינונית על חום בינוני.
יוצקים כ 1/8 של הבלילה על המחבת. הפוך עם מרית מתכת כאשר בועות מתחילות להיווצר, ומבשלים עד חום זהוב. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך 8 פנקייק.
מניחים רסק תפוחים בקערה בינונית, ומערבבים בצימוקים.
מורחים את תערובת רסק התפוחים על צד אחד של כל פנקייק.
רול פנקייק ג ' לי רול בסגנון, וחותכים במחצית אנכית. סדר חצאי פנקייק לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה בינונית.
בקערה קטנה, מערבבים ביצים שנותרו, מלח וחלב עם סוכר ושקדים.
יוצקים תערובת על הפנקייקים.
פנקייק מנוקד עם חמאה, ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש.