פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו
פנקייק זהוב עם פקורינו ופרושוטו עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצה, קמח לכל מטרה שלא נגעו בו, גבינת פקורינו רומאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פנקייק ריקוטה עם תפוחים טעימים זהובים קלויים ופרושוטו קלוי, אגס, פקורינו, ופרושוטו פניני, ו Strozzapretti עם פקורינו, פרושוטו ומשהו ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים ביצה, ואז מקציפים בהדרגה במים 1 1/2 כוסות (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים הבלילה דרך סט מסננת מעל כוס מדידה.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 כפית שמן למחבת; מברשת על מחבת.
יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיית מחבת כדי לאפשר הבלילה להתפשט על הקרקעית (אם הבלילה אינה מתפשטת בקלות, רזה עם יותר מים על ידי כפית). מבשלים עד פנקייק הוא אור זהוב על הקרקעית, על 2 דקות. הפוך פנקייק מעל ומבשלים עד התחתונה הוא זהב אור, על 1 דקה.
העבר למגבות נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, הוספת 1 כפית שמן למחבת עבור כל פנקייק וערימה פנקייק בין מגבות נייר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. עטוף בשכבות עם מגבות נייר בנייר כסף ומקרר.
חבילת רדיד חום בתנור 149° במשך כ 15 דקות.)
מפזרים 2 כפות גבינה על כל פנקייק. למעלה כל אחד עם פרושוטו חצי פרוסות 4.
מפזרים פלפל. מקפלים פנקייק במחצית ולאחר מכן במחצית שוב, יצירת משולשים.