פנקייק לימון-ריקוטה
פנקייק לימון-ריקוטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, פירות יער, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק ריקוטה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת בסדר רשת עם cheesecloth; להגדיר מעל קערה קטנה.
הוסף ריקוטה למסננת ולתת ניקוז במשך 15 דקות; להפריש.
מערבבים בעדינות פירות יער, 1/3 כוס סוכר, ומיץ לימון בקערה בינונית.
בואו macerate, לזרוק מדי פעם, עד סוכר מתמוסס ומיצים משתחררים, על 15 דקות.
מקציפים את שני הקמחים, אבקת אפייה, ומרוממים בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית untilfrothy. בהדרגה להכות ב 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות טופס.
לטאטא את eggyolks, הנותרים 2 כפות סוכר, ו zest inanother קערה בינונית להתמזג.
מוסיפים את תערובת החלמון למרכיבים יבשים; מקציפים רק כדי להתמזג.
מוסיפים חצי מהתערובת הלבנה של theegg, מקפלים רק כדי להתמזג. מקפלים inricotta, ולאחר מכן נשאר תערובת ביצה לבן.
מחממים מחבת או כבד גדול nonstickskillet מעל חום בינוני נמוך; מברשת עםחמאה מחוממת. באמצעות scant 1/2 גביע הבלילה foreach פנקייק ולעבוד בקבוצות, ladlebatter על מחבת ומבשלים עד התחתון isgolden חום, הקצוות יבשים, ו bubblesform על גבי פנקייק, על 1 1/2 דקות.הפוך פנקייק ולבשל עד השחמה ופשוט מבושל דרך, על 1 דקה.
מגישים עם אוכמניות ומיצים שלהם.