פנקייק מחבת תפוחי אדמה-קישואים עם סלט עגבניות דובדבן
פנקייק מחבת תפוחי אדמה-קישואים עם סלט עגבניות דובדבן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לכם קישואים, ארוחה מצה, תחליף ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עגבניות דובדבן ותירס חרוך עם קישואים וצנוניות, תירס מתוק, עגבניות שרי וסלט קישואים עם רוטב חווה אבוקדו, ו סלט עגבניות תפוחי אדמה ודובדבן חם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פנקייק, במקום תפוחי אדמה, קישואים, בצל במגבת מטבח נקייה, ולסחוט נוזל עודף.
מערבבים תערובת תפוחי אדמה, תחליף ביצה, ארוחה מצה, 1/4 מלח כפית, וקורטוב של פלפל בקערה גדולה, ומערבבים בעדינות כדי להתמזג.
חום 1 כפית שמן קנולה במחבת לא דביקה או מחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני. כפית על תערובת 1 כוס תפוחי אדמה על מחבת חמה, מתפשט בקוטר 6 אינץ'. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה מבושל דרך.
העברה לצלחת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 3 כפיות שמן תערובת תפוחי אדמה הנותרים.
כדי להכין סלט, לשלב עגבניות ושאר החומרים בקערה בינונית; לזרוק בעדינות.
מגישים סלט על גבי פנקייק.