פנקייק מחיטה מלאה מאפס
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, פנקייק מחיטה מלאה מאפס יכול להיות מצוין לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו קמח, מלח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מתכונים דומים: לביבות דבש ופריחת תפוז גולמיות מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמות מפנקייק הדבש והריקוטה של דונה היי מ "טרי וקליל", פנקייק מאפס, ו פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הבריאים ביותר שהכנתי אי פעם}.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים נבט חיטה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קלוי, כ 5 דקות. מצננים מעט ואז מעבירים נבט חיטה לקערה גדולה.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח לנבט חיטה. מקציפים חלב חמאה, ביצים ושמן בקערה אחרת עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים תערובת ביצים לתערובת קמח ומערבבים עד שהבלילה פשוט מתערבבת.
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומצפים בתרסיס בישול.
יוצקים 1/4 כוס מנות בלילה על המחבת ומבשלים עד שנוצרות בועות והקצוות יבשים, כ -2 דקות. הופכים ומבשלים עד להשחמה בצד השני, כ -3 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.