פנקייק מחיטה מלאה עם אפרסקים שתויים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? פנקייק מחיטה מלאה עם אפרסקים שתויים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנקייק חלב מחיטה מלאה עם אפרסקים, אפרסקים שתויים וקצפת דבש, ו כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר לשלב אפרסקים, ברנדי, שעועית וניל גרדו זרעים, ו 2 כפות סוכר ולהביא לרתיחה. מבשלים עד אפרסקים רכים אבל עדיין בקושי להחזיק את הצורה שלהם, על 10 דקות.
בקערה גדולה מקציפים יחד קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, מלח, וסוכר כף שנותר.
מוסיפים חלב וביצים ומכים עד לשלב טוב.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר החמאה נמסה, להוסיף בלילת פנקייק על ידי 1/4 כוס, וודא שלא צפוף במחבת. כאשר בועות מתחילות להופיע על פני השטח של פנקייק, להעיף ולהמשיך לבשל עד שני הצדדים יש השחמה, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
העברה למגש הגשה. חזור עם הבלילה והחמאה שנותרו.
מגישים פנקייק חם עם אפרסקים שתויים חמים.