קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פנקייק מרגריטה תות

פנקייק מרגריטה תות
מתכון תות מרגריטה פנקייק יכול להתבצע בערך 30 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לכו לחנות ואספו ביצים, אבקת סוכר, קמח בתפיחה עצמית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם כארוחת בוקר במחיר סביר עבור יום האם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה די רע. נסו פנקייק מרגריטה תות, מרגריטה תות, ו מרגריטה תות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים יחד את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מקציפים פנימה את השמן, החלב והביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את צבע המזון והתמציות ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הטקילה. בשלב זה, לפעמים יש צורך להוסיף נוזל נוסף כדי להשיג את העקביות הנכונה; חלב יעבוד. הבלילה צריכה להיות בערך העקביות של בלילת הקאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
טקילהטקילה
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
5
מחממים מחבת ל -300 מעלות צלזיוס. זרוק את הבלילה בכפיות גדולות על המחבת. כאשר בועות מתחילות להופיע על גבי הלביבות, הוסיפו 1 עד 2 פרוסות תות לחלק העליון של כל לביבה, ואז הפכו. מבשלים במשך 30 שניות נוספות עד 1 דקה ולאחר מכן להסיר, הצבת פנקייק בצד תות על נייר שעווה להתקרר. ערמו אותם כך (הפוך!) כדי להציג את התותים הטריים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מקשטים את הלביבות בקצפת, זילוף של זילוף סוכר ורוד, גרידת ליים וסירופ ליים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
שלב את אבקת הסוכר ומיץ הליים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מסירים מהאש לאחר ההמסה ומניחים להתקרר.