תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק שוקולד. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אבקת קקאו, חלב, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אוהבי שוקולד פאדג'בראוני פנקייק עם רוטב קלואה שוקולד, פנקייק שוקולד צ'יפס – פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו מבחן שוקולד חלב {: פנקייק משי שוקולד}.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מרכיבים נוזליים לתוך יבש ומערבבים בעדינות עד הבלילה הוא רק רטוב (יהיו כמה גושים).
3
ממיסים חתיכה קטנה של חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני. זרוק 2 כפות ערמות הבלילה במחבת חמה להתפשט לתוך 2 1/2 אינץ ' דיסק. דיסקי שטח 2 סנטימטרים זה מזה. מבשלים עד בועות טופס מעל כולו, על 30 שניות. באמצעות מרית חסינת חום, שאינה מקל, פנקייק להעיף בזהירות ולהמשיך לבשל עד הסוף, 15 עד 30 שניות יותר.