פנקייק תינוק הולנדי תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק התינוק ההולנדי תות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, עוגת תות, מילוי, לערבב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק תינוק קינמון תות, פנקייק תינוק הולנדי עם תות שדה-קומפוט שקדים, ו פנקייק תינוק הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בנדיבות גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או מחבת. בסיר 2 ליטר, מחממים מים וחמאה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים תערובת אפייה בבת אחת; מערבבים במרץ על 1 דקה או עד שהתערובת יוצרת כדור.
עם כף, להכות ביצים, 2 בכל פעם, עד הבצק הוא חלק ומבריק לאחר כל תוספת.
מורחים במחבת (לא להפיץ את הצדדים).
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד נפוח ויבש במרכז. מיד לאחר האפייה, מורחים עוגה מילוי על פנקייק.