פנקייק תפוח גרמני
פנקייק תפוח גרמני הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קינמון טחון, חלב דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו פנקייק תפוח גרמני, פנקייק תפוח גרמני, ו פנקייק תפוח גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן, ערבוב היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם היטב.
ניקוז; להפריש, ולשמור חם.
מערבבים קמח וסוכר, ערבוב טוב.
שלב חלב הבא 3 מרכיבים; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב היטב עם מקציף חוט. תניח בצד.
ידית עטיפה של מחבת nonstick 8 אינץ ' עם רדיד אלומיניום; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים 1 כפית שמן, ומניחים בתנור. מחממים מחבת בתנור ב 425 במשך 2 עד 3 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד נפוחות השחמה.
הסר פנקייק ממחבת. למעלה עם תערובת תפוח חמה, ומפזרים אבקת סוכר.