פנקייק תפוחי אדמה אותנטי
פנקייק תפוחי אדמה אותנטי דורש בסביבה 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו שום, קמח, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי, סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי, ו סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי.
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה, גזר, בצל, שום, פטרוזיליה, ושמיר בקערה גדולה. מערבבים במיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית, קמח, פירורי לחם, מלח ופלפל. ללוש רק עד תערובת מחזיקה יחד.
מחממים את 1/4 כוס שמן זית הנותרים במחבת מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, טיפת כפיות של תערובת תפוחי אדמה בשמן חם. מבשלים כ 4 דקות לכל צד, או עד חום זהוב.