פסטה Farfalle עם סלק ויניגרט ופסטו פטרוזיליה
פסטה Farfalle עם סלק ויניגרט ופסטו פטרוזיליה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חומץ יין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פסטה Farfalle עם סלק ויניגרט ופסטו פטרוזיליה, Farfalle עם קישואים ופטרוזיליה-פסטו שקדים, ו סלק, בולגור וסלט כתום עם ויניגרט פטרוזיליה.
הוראות
עבור הפסטו פטרוזיליה: להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים את המלח הכשר עד למים טעם של מי ים ומערבבים כדי להתמזג.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורצת. מיד לצלול עלים לאמבט קרח ולאפשר להתקרר, 3 עד 5 דקות.
מסננים את העלים מעט ולאחר מכן לשים אותם בבלנדר עם סוכר ושמן זית. להתמזג עד חלקה. אם התערובת עבה מדי, להוסיף קצת מים כדי להקל על מיזוג. טעם לתיבול. מערבבים את הבצל הירוק ומניחים בצד בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה.
שים את חתיכות סלק בסיר בינוני ולהוסיף 1 כוס מים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. אפשר לו להפחית עד שיש כ 1/4 כוס נוזלי.
הוסף את כוס 1 הנותרים של מים ולהפחית שוב עד שיש לך רק 1/4 כוס שמאל. מתבלים לפי הטעם.
הסר מהחום ומערבבים את חומץ היין האדום ושמן זית.
עבור הפסטה: בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים כמות נדיבה של מלח; למי הפסטה צריך להיות טעם של מי ים.
מוסיף את הפסטה לסיר ומערבבים כך שהוא לא מקל לתחתית כפי שהוא מבשל. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה (לעיס אך לא טעימות קשות או גולמיות) 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה במסננת, שומרים קצת פסטה בישול נוזלי במקרה שאתה צריך את זה מאוחר יותר.
יוצקים את הפסטה לתוך הקערה עם הפסטו פטרוזיליה.
מוסיף את ויניגרט סלק וחמאה ולזרוק להתמזג.
מוסיפים את הפרמזן ופרוס דק סלק ירוק, אם משתמשים.
מגישים באופן מיידי. לחלופין, אתה יכול לטפטף את ויניגרט סלק אדום על הפסטה עבור אפקט צבע שונה.