ספגטי קרבונרה
המתכון ספגטי קרבונרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 542 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שום, גבינת פרמזן, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
שלב במחבת גדולה את הבייקון, שמן הזית, השום, הרוזמרין, הג ' לפנוס ו -1 / 4 כוס מים. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהמים מתאדים והבייקון צ ' יפס, בערך 12 דקות. מחק את השום.
מוסיפים את הקוניאק, אם רוצים, ומבשלים עד שהוא מתאדה.
מסירים מהאש ומניחים בצד 1/4 כוס תערובת בייקון לקישוט.
בינתיים מבשלים את הספגטי במים הרותחים כשהתווית מכוונת.
מערבבים את הביצים, הגבינות, הפטרוזיליה ופלפל 1 כפית בקערה.
מסננים את הפסטה ושומרים 1/4 כוס מי בישול.
מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפסטה וזורקים עד לחימום, 1 עד 2 דקות.
הקציפו את מי הפסטה השמורים לתערובת הביצים, ואז שפכו במהירות על הפסטה וזרקו לבישול הביצים בעדינות והכינו רוטב שמנת.
מקשטים בתערובת הבייקון השמורה ועוד פרמזן.